Csíkszeredában ülésezett a Központi Régió Fejlesztési Tanácsa

( Szavazat)40 megjelenítés
A Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség, Hargita Megye Tanácsával közösen, április 13-án Csíkszeredában szervezte meg a Központi Régió Fejlesztési Tanácsának soros ülését. A rendezvénynek otthont adó megyeházán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke köszöntötte a jelen lévő megyeitanács-elnököket, polgármestereket, helyi tanácsok, illetve a REGIO program kivitelezésében szerepet játszó civil szervezetek képviselőit, valamint Bányai Gábort, Bács-Kiskun Megye Önkormányzatának elnökét, aki Hargita megye testvérmegyéjének képviseletében vett részt a tanácskozáson. Borboly Csaba felszólalásában elmondta:
 
– Örömünkre szolgál, hogy megyénkben tartjuk a fejlesztési tanács ülését, ugyanis ez jó alkalom arra, hogy megosztva egymással tapasztalatainkat az elkövetkező hét évben fejlesztéseink és a pályázati kiírások összhangban legyenek. Hargita Megye Tanácsa mostanáig 15 pályázatot nyújtott be az Európai Unióhoz a Központi Régió Fejlesztési Tanácsának segítségével, és nyolc pályázat pozitív elbírálásban részesült, úgyhogy kijelenthetjük, van tapasztalatunk e téren.
A Hargita megyei tanácselnök felszólalásában köszönetet mondott a Központi Fejlesztési Régió munkatársainak pozitív hozzáállásukért, és külön kiemelte a Hargita megyei kirendeltség munkatársait, akik munkájának köszönhetően a megye rövid idő alatt juthat pályázati forrásokhoz. A Tamás Sándor Kovászna megyei tanácselnök vezette ülést követően a Stratégiai Értékelés és Koordináció Regionális Bizottságának tagjai tanácskoztak.
Csíkszereda, 2011. április 13.
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, szeptember»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774