Megyei és országos versenyek díjazottjai

( Szavazat)27 megjelenítés
“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.” (Antoine de Saint-Exupéry)
 
 
Megyei-és országos tantárgyversenyeken kiemelkedő eredményeket elért diákokat és felkészítő tanáraikat díjazták 2011. szeptember 29-én a Segítő Mária Gimnázium dísztermében a Hargita Megyei Tanfelügyelőség szervezésében, Hargita Megye Tanácsának anyagi támogatásával.
Az ünnepségen hozzávetőlegesen 650 diák és 350 tanár vehetett át elismerő oklevelet és értékes könyvadományokat Hargita Megye Tanácsának támogatásával, a tudományágak számos területéről.
Ferencz S. Alpár, Hargita Megye főtanfelügyelője Antoine de Saint-Exupéry szavaival: “Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt” fejezte ki elismerését a megye diákjainak és tanárainak, akik a kötelező hétköznapi tevékenység elvégzésén túl, fáradtságos munkával vállalták a tudomány ápolásának és továbbadásának nemes feladatát. „Olyan tanárok ülnek itt, akik felkeltették a vágyat a végtelen tenger iránt, és olyan diákok, akik belevágtak ebbe a csodálatos utazásba, amely ismeretszerzést, és ugyanakkor kemény munkát jelent.”- mondta a főtanfelügyelő.
„Elismerés és köszönet illet mindenkit, akik ebben az alkotó munkában részt vettek- tanárokat, diákokat, és a szülőket, családokat is, akik támogatták a gyerekeket a felkészülés folyamatában- mondta Raffain Zoltán megyei tanácsos Hargita Megye Tanácsának képviseletében. „Azt kívánom, hogy a jelenlévő diákok az élet iskolájában is hasonló eredményeket érjenek el, és legyenek Székelyföld kimagasló, építő állampolgárai.”- fejezte ki elismerését Raffain Zoltán.
 
 
Csíkszereda, 2011. szeptember 29.
 
  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, szeptember»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774