Sportbázist avattak Szentegyházán

( Szavazat)32 megjelenítés

A Szentegyházi Városnapok alkalmával, május 21-én tartották a szentegyházi multifunkcionális sportbázis avatóünnepségét.

A nagyszámú érdeklődőt vonzó majálisjellegű ünnepség Burus Mária Ella polgármester köszöntőbeszédével kezdődött, aki üdvözölte a Szentegyháza testvértelepüléseiről érkezett vendégeket, majd elmondta:

– A sportbázis teljes egészében még nem készült el, apró csiszolnivaló még akad ugyan rajta, de a fiatalok máris birtokba vehetik, ahogy tették is ezt a mai nap. Az épület által városunk lakói újabb sportolási lehetőséghez jutnak.

Az eseményen jelen volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke is, aki hangsúlyozta az RMDSZ szerepét a sportbázis létrejöttében.

– Bízom benne, hogy még sok ilyen ünnepben lesz részük a szentegyháziaknak. Mint ahogy az RMDSZ kormányzati szerepvállalásának köszönhetően sikerült közbenjárnunk a Regionális Fejlesztési és Turisztikai Minisztériumnál, és forrást találtunk erre a beruházásra, úgy a turizmust elősegítő beruházásokra is sor kerül a közeljövőben – ígérte a tanácselnök, aki beszédét követően székely zászlóval  ajándékozta meg Szentegyháza polgármesteri hivatalát, majd a polgármester asszonnyal együtt elvágta a szalagot.

A sportbázis 1000 négyzetméteres területen fekszik, hozzátartozik a műgyep kialakítása sporttevékenységek számára, a négy lámpa a sportpálya sarkaiban az esti kivilágításra, az épület, amelyben öltözők, mosdók és tusolók vannak, és a területhez tartozó 100 négyzetméteres parkoló.  
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, szeptember»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774