Székely termékek a magyarországi Cora áruházlánc Magyar Hetein

( Szavazat)42 megjelenítés

Székely termékeket is kínál a magyarországi Cora áruházlánc a március 3-14. közötti Magyar Hetek elnevezésű rendezvénysorozatán.

 

A Magyar Hipermarket Kft. megkeresésére Hargita Megye Tanácsának a Cora áruházlánccal való együttműküdése eredményeként a tavaly májusi Székely Hetek rendezvénysorozatot követően több székely termelővel is szerződést kötött a magyarországi cég. Így a leszerződött termékek nemcsak a Székely Hetek során voltak leemelhetők a Cora polcairól, hanem egész évben folyamatosan vásárolhattak belőlük a magyarországi vásárlók.  A termékek sikerének köszönhetően a március 3-14. közötti Magyar Hetek rendezvénysorozat kínálatában székely sajtok és kerámiák is helyet kaptak.  

– A Cora áruházlánc révén a székely termékek hozzáférhetővé válnak a magyarországi vásárlók számára is. Célunk, hogy minél több székely termelő értékesíthesse termékeit folyamatosan a nagy áruházláncok polcain is – nyilatkozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Február 2-án a Hargita Megye Tanácsa által a csíkszeredai megyeházán szervezett termékbemutatón több mint félezer székely termék közül válogattak a Cora áruházlánc magyarországi képviselői, ugyanis bővíteni szeretnék áruházaikban a székely termékpalettájukat. Az általuk kiválasztott termékek a májusi Székely Heteken lesznek bemutatva, majd az azon megmutatkozó kereslet alapján köt a Cora további szerződéseket a kelendő székely termékekre. 

   
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, szeptember»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774