Lezajlott a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri vizsgája

Dr. Konrád Judit a „befutó”

(0 Szavazat)51 megjelenítés

Ketten jelentkeztek a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri vizsgájára. A 2019. február 28-án nyitott vizsga keretében – előzetes bejelentkezéssel bárki részt vehetett rajta - mutatták be elképzeléseiket a jelöltek. A vizsgabizottság – Zonda Erika, a kórház Adminisztrációs Tanácsának elnöke, Dr. Finta Hajnal és Dr. Gáspárik Ildikó szakemberek, valamint Antal Renáta titkár – döntése értelmében a menedzseri vizsga nyertese Dr. Konrád Judit.

– Hosszú ideje nincs állandó menedzsere a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak, hiszen az utóbbi években folyamatosan ideiglenes menedzserek töltötték be ezt a tisztséget. Ez nagyon megnehezíti a munkát, hiszen emiatt nem lehet versenyvizsgákat tartani, több főosztályvezetői állás, az orvosigazgató, a gazdasági igazgató ideiglenesen van betöltve. Ez az állapot senkinek nem tesz jót, nehéz úgy életpályát, karriert tervezni, hogy fél évre szól valakinek a megbízatása. Nehéz tervezni, célokat meghatározni, hosszútávon gondolkodni, annak tudatában, hogy a megyei tanács elnöke félévente kell újabb megbízást adjon – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. Hozzátette: Bízom benne, hogy színvonalas vizsga volt, ahol a jobban felkészült szakember győzött. De mivel két jelentkező volt, igényt tartunk a másik jelentkező munkájára is és hiszem, hogy tudunk olyan lehetőségeket felmutatni számára, amely a kórház és a megye érdekeit tartja szem előtt és a jelöltnek is megfelel. Remélem, mindenki elfogadja az eredményt és kezdődhet a munka, hiszen a nagy terveink vannak, hat-tíz éven belül egy modern klinikává szeretnénk alakítani a csíkszeredai kórházat.

– Gratulálok a régi, ideiglenes megbízott menedzsernek, a nyertesnek, Dr. Konrád Juditnak, hiszen amióta ő vezeti a kórházat, látványosan előre mozdultak a dolgok, a kórház elindult a fejlődés útján. Remélem, végre nyugodt hangulatban stabilizálódhatnak a dolgok, nem lesz szükség több vizsgára, és mindenki jó hangulatban végezheti a munkáját annak érdekében, hogy Hargita megye egy biztonságos, fejlett egészségügyi ellátással rendelkező megye lehessen – folytatta Borboly Csaba.

A törvények értelmében az eredmények kifüggesztésétől számított 24 órán belül lehet óvást letenni a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház titkárságán.

Csíkszereda, 2019. március 1.


[ Közéleti hírek ]

 

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2024, szeptember»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774