Colaborarea a adus rezultate

Și copiii de la Gheorgheni vor beneficia de cornuri de la Harmopan

(0 Votări)52 vizualizări

Începând de luni, 2012 elevi din localitatea Gheorgheni vor primi cornuri proaspete de la brutăria locală Harmopan. În acest sens a fost semnat în cursul zilei de 20 martie, la sediul Școlii generale Vaskertes din Gheorgheni contractul de furnizare a produselor de panificație. Au fost prezenți președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, vicepreședintele, Barti Tihamér, directorul Harmopan SA Albert László, Pogonyi Enikő, reprezentanta Consiliului Județean Harghita, respectiv directorul școlii Vaskertes, Bernád Ildikó.

Consiliul Județean Harghita a reușit rezilierea contractului cu firma care a furnizat produse neconforme și pe care organele de control le-au constatat în mai multe rânduri. Acest lucru se datorează faptului că mulți părinți și profesori au sesizat organelor abilitate (Oficiul pentru protecția consumatorilor, Direcția sanitar-veterinară) că produsele livrate în școlilor sunt adesea de o calitate necorespunzătoare. Sesizările au făcut posibilă rezilierea contractului cu firma din Turda.

„Este exemplară și importantă modalitatea în care au colaborat Consiliul Județean Harghita și locuitorii din Gheorgheni în ceea ce privește această problemă și faptul că am putut interveni în folosul copiilor noștri. Știu că am găsit întotdeauna soluții atunci când am conlucrat”, a spus Borboly Csaba.

Vicepreședintele Barti Tihamér a ținut să mulțumească pentru colaborare Clubului Fészek din Gheorgheni și conducerii școlii Vaskertes, evidențiind rolul colaborării.

După semnarea contratului, cei prezenți și elevii școlii Vaskertes au vizitat brutăria Harmopan de la Gheorgheni, unde elevii au putut afla modul în care se fabrică cornurile.

Materialele informative despre programul de furnizare a laptelui și cornurilor în școli, puteți afla accesând linkul:

https://judetulharghita.ro/stiri/program-lapte-corn.html

Foto: Keresztes Zoltán

Miercurea Ciuc, 20 martie 2019


[ Program Lapte-corn ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice
Calendar evenimente
«iulie, 2024»
lmmjvsd
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774